Moeder van Marc

Toen de Davis-counseling op het pad van Marc kwam, leek ons dat heel aantrekkelijk voor Marc. Voor ons leek het bijna te mooi om waar te zijn. We geloofden erin, maar vonden het ook spannend. Vooral toen hij zijn medicijnen wilde verminderen. Medicijnen die hij al vanaf zijn 6e slikte. Zonder medicatie was Marc heel onrustig en kon hij snel uit zijn slof schieten en was daardoor dus zeker niet de makkelijkste.

Nu ik terugkijk op de hele periode is er veel veranderd in de persoon die Marc nu is… Angsten beheersten z’n leven, maar nu merken we dat hij bepaalde angsten die hij misschien nog wel heeft onder controle heeft. Hij is er als het ware zelf de baas over geworden… En hij verandert nog steeds!

De Davis-counseling heeft iets in gang gezet waardoor hij grip krijgt op zijn leven. En hij groeit nog steeds! Het valt vooral ook andere mensen op. Hij is veel opener, alerter, socialer en sinds kort durf ik ook te zeggen dat hij veel minder snel uit zijn slof schiet, rustiger is (op af en toe een enkele uitschieter na). Ook is Marc (vooral in de auto) vele minder impulsief en veel beheerster.

Al met al kan ik zeggen dat de basis voor een leven met perspectief en grip op zichzelf is gelegd!

Mijn man en ik zijn ontzettend blij met de enorme vooruitgang die Marc heeft geboekt en we zouden het daarom zeker aanbevelen!